Močvara uskoro obojana zelenom bojom i glazbom Kandžije, Them Moose Rusha i drugih
14. listopada 2019.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Močvara uskoro obojana zelenom bojom i glazbom Kandžije, Them Moose Rusha i drugih

Zelena akcija i klub Močvara vas pozivaju 19. listopada na cjelodnevno druženje učenika i učenica, profesora i profesorica iz Klasične gimnazije Zagreb, Škole primijenjene umjetnosti i dizajna i Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, koje sudjeluju u projektu “Škole održivosti” i koji će se zajedno u sljedeće dvije godine obrazovati o održivom razvoju. 

Prvi dio programa bit će interan i rezerviran za njihovo upoznavanje i razmjene ideja, nakon čega slijedi film “Koga je briga” koji je otvoren za javnost i koji će nam prikazati pregršt dobrih i izvedivih poduzetničkih ideja koje donose rješenja koja pozitivno utječu na lokalnu zajednicu, kao i na društvo u globalu, a ne služe samo stvaranju profita. U sklopu programa možete pogledati i izložbu učeničkih radova, koja će biti otvorena do početka glazbenog programa.

Navečer je od 20 sati na rasporedu i koncert na kojem nastupaju Two by Two, Cassia, Them Moose Rush i Kandžija i Gole žene dok je za afterparty zadužena Neügodna Kollektiv.

Foto: DB Photography