Rokambol je princ Žulijan!
19. listopada 2019.
Music Box (10961 Članci)
Podijeli

Rokambol je princ Žulijan!

Zagrebački pjesmar Rokambol užurbano stvara novi album radnog naziva “Playlist” s kojeg polako izbacuje prve pjesme.

Nakon prvog singla “Klackalica” rađenog s producentom Višeslavom Labošem u kojem se prikazuje u ogoljenom izdanju samo uz pratnju gitare, u novom singlu “Princ Žulijan” uz pomoć producenta Berka Muratovića za ljetni “afro” aranžman su se pobrinuli i vrhunski glazbenici suradnici Beslač, Živković, Čapeta, Bočić i Manojlović. Skladba “Princ Žulijan” koja govori o Rokambolovom dugogodišnjem životnom suputniku, mačku Žulijanu doživjela je svoju ekranizaciju u videu radu priznate umjetnice italo-balkanskog porijekla, Luane Lojić od koje smo dobili i ekskluzivnu izjavu:

“Spot je nastao inspiriran kultnom tv-emisijom “Kućni ljubimci”. Narativ spota želi izraziti svakodnevne nevidljive detalje iz mačjeg života u interakciji s čovjekom”.

Rokambol u pripremi ima i naredne singlove koji se također bave kompleksnim i inspirirajućim odnosom čovjeka i životinja. Nakon tihog i prigušenog albuma “Sam” novi Rokambolov album pod radnim nazivom “Playlist” pršti neobuzdanom eklektičnošću kakvog ga pamtimo sa njegovog prvijenca “Zajedno”.