HC večer u KSET-u uz Above Us the Waves, ThroaTTwisteR i MBurns
21. listopada 2019.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

HC večer u KSET-u uz Above Us the Waves, ThroaTTwisteR i MBurns

Što je zajedničko smrti, melodijama, tvrdoj jezgri i metalu? Pa dakako, kolaboracija ThroaTTwisteRa i Above Us The Wavesa kojima će MBurns pružiti podršku 26. listopada u KSET-u!

Above Us The Waves je grčki melodični hardcore metal bend koji postoji već cijelo desetljeće! Iza sebe imaju 2 LP izdanja, a mogu se pohvaliti i popriličnim arsenalom bendova za koje su otvarali – Unearth, Comeback Kid, Defeater, Caliban, Rotting Christ, Septic Flesh… AUTW sa svojim energičnim nastupima pokazuju zašto su jedni od najaktivnijih i najperspektivnijih grčkih bendova, a to će nam i dokazati na našoj maloj pozornici.

ThroaTTwisteR je četveročlani bend oformljen 2007. godine s ciljem stvaranja adekvatno agresivne i moćne glazbe ubrzo postaje jako ime hrvatske metal/hardcore scene. Iza njih stoje 2 EP izdanja i jedan LP. Groove hardcore rifovi, pomiješani s preciznim i tvrdim bubnjevima te monstruoznim vokalom neće vas ostaviti ravnodušnima!

MBurns je četveročlani metal bend iz Rijeke osnovan 2006. godine. Od svog osnutka bend je odsvirao brojne klupske i festivalske nastupe diljem Hrvatske, kao i one izvan granica (Slovenija, Engleska, Bosna i Hercegovina). 2011. godine bend izdaje svoj prvi istoimeni album, a nakon poduže diskografske pauze, krajem 2017. MBurns izdaje svoj drugi album “More To Life Than This”.

Ulaznice su u prodaji po pretprodajnoj cijeni od 30 kn, a na dan koncerta će se cijena popeti na 40 kn.