J.R. August konačno predstavio spot za “Crucify Me”
22. listopada 2019.
Zorislav Knežević (69 Članci)
Podijeli

J.R. August konačno predstavio spot za “Crucify Me”

J.R. August, pravim imenom Nikola Vranić, nedavno je objavio album prvijenac “Dangerous Waters”, a prvi singl s tog albuma, “Crucify Me”, dobio je i svoj spot.

Režiju spota potpisuje talentirani riječki fotograf, grafički dizajner i redatelj Filip Gržinčić, a scenarij uz njega i Slađana Gržinčić. J.R. je žanrovski neuhvatljiv pa je tako i ovaj spot sjajno viualno zaokružio njegovu poetiku.

J.R. August ime je koje nadilazi granice regije, predodređen za međunarodni uspjeh i njegovo će stvaralaštvo obilježiti godine pred nama. Između klavirskih nota i žanrovski neuhvatljiv, J.R. August od pojavljivanja i prvih pjesama oduševljava publiku i kritiku. Prvijenac “Dangerous Waters” svake je pažnje vrijedan uradak u kojem se ocrtava njegov izniman talent. Glazba koju stvara vuče utjecaje iz različitih smjerova: od starog klavirskog bluesa i boogie-woogieja, preko folk kantautora pa do suvremene indie glazbe – ali je u potpunosti njegova, sastavljena od njegovog imaginarija rijeka, šuma i životinja koje u njima žive.

Koncertna promocija albuma “Dangerous Waters” održat će se u Vintage Industrial Baru 14. studenoga s početkom u 20 sati. Karte se mogu nabaviti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna u sustavu Entrio, Dirty Old Shopu i Vintageu.

Foto: Promo