Divlje jagode žestokom pjesmom “Plave noći bez tebe” najavljuju novi album
5. veljače 2022.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

Divlje jagode žestokom pjesmom “Plave noći bez tebe” najavljuju novi album

“Plave noći bez tebe” prva je nova pjesma regionalnih rock zvijezda Divljih jagoda nakon albuma “Jukebox” te najava novog studijskog albuma.

U svom prepoznatljivom autorskom pečatu, osnivač benda, Zele Lipovača, publici predstavlja još jednu žestoku rock pjesmu kojom pokazuje da i nakon više od 40 godina Divlje jagode i dalje drže tron. Kako kaže sam Zele, autor glazbe, teksta i producent ove pjesme, dokazani vokalni duet Tonija Jankovića i Livija Beraka ponovno je briljirao. Otkrio je i nekoliko detalja nadolazećeg studijskog albuma, koji će biti objavljen za Croatia Records prije ljeta ove godine. Upravo je ovoga tjedna Zele potpisao novi ekskluzivni ugovor s najvećom regionalnom diskografskom kućom, koja njega i Divlje jagode prati već dugi niz godina.

“Većinu pjesama za novi album otpjevat će uigrani tandem Toni Janković i Livio Berak, kao duet ili samostalno. Kao i na prethodna dva albuma ponovno ćemo dovesti goste, a zasada je sigurno da će to biti Tifa i Čipi iz grupe Osvajači”kaže Zele.

Zele i Divlje jagode nastavljaju suradnju sa studiom Šišmiš gdje je pjesma snimana, miksana i masterirana, a videospot je rađen pod redateljskom palicom Pukovnika Dabrova. Spot su snimali Jovo Milivojević i Teodora Vlahović u produkciji RetroMetro & JohnDoeProductiona.

Foto: Marina Pešić