Fantastična funky večer u Saxu uz Roka Vuškovića i njegov bend!
26. listopada 2019.
Music Box (7321 Članci)
Podijeli

Fantastična funky večer u Saxu uz Roka Vuškovića i njegov bend!

Klub Sax je na premijeru svojeg novog klupskog programa “Kreativni glazbeni kolektiv” doveo mlade glazbenike, itekako talentirane i spremne da od jedne obične večeri naprave nešto doista posebno.

Uvod u večer bio je nastup Marko Vucković trija, a potom je na pozornicu došao Roko Vušković sa svojim uigranim bendom. Od otvarajuće “Ja bih preživio” Dine Dvornika, preko pop-funky hitova Georgea Michaela, Simply Reda i Princea do Boba MarleyaOlivera Dragojevića i TBF-a, Roko je s bendom publiku rasplesao, ali i oduševio svojim umijećem sviranja više instrumenatala i sjajnim vokalom.

Izvodio je i i autorske pjesme koje je objavio za Croatia Records, poput “Još jednom” i “Ima boljih”duet s Betom Sudar koji je radio s Predragom Martinjakom Peggyjem. Upravo mu se Peggy u jednom trenutku i pridružio na pozornici te je s njim izveo veliki hit Dine Dvornika i Nene Belana “Ella Ee”. Roko je premijerno publici predstavio i potpuno novu pjesmu “Ni u snovima” koju će uskoro objaviti za Croatia Records, a već po prvim reakcijama publike bilo je jasno kako je riječ o novom hitu.

Bila je ovo večer koja će se pamtiti, kako zbog sjajne glazbe, tako i zbog nevjerojatnog talenta samoborskog multiinstrumentalista Roka Vuškovića.

Foto: Nikola Knežević