Basist i suosnivač Korna na neodređeno vrijeme napustio bend zbog svojih poroka
22. lipnja 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Basist i suosnivač Korna na neodređeno vrijeme napustio bend zbog svojih poroka

Reginald “Fieldy” Arvizu, dugogodišnji basist nu metal benda Korn, odlučio je napustiti bend na neodređeno vrijeme kako bi se posvetio rješavanju loših navika.

Rekao je kako mu treba neko određeno vrijeme za liječenje jer se proteklih 6 godina borio s osobnim problemima koji su ga natjerali na loše navike zbog čega su odnosi s bliskim ljudima bili ugroženi.

“Predloženo mi je da se odmorim od svega kako bi se izliječio. Poštovat ću ono što se tražilo od mene i iskoristit ću to vrijeme. Nažalost, nećete me vidjeti s bendom na pozornici. Radit ću na tome da loše navike izbacim iz svojeg sistema. U međuvremenu ostat ću kreativan kako bi sačuvao um i dušu na dobrom mjestu”, rekao je Reginald, zahvalio svima na podršci, strpljenju i razumijevanju te rekao svojim kolegama u bendu da ih voli i da ne želi bilo kakve tenzije ili loše vibre oko svega.

Reginald je suosnivač benda i pojavio se na svakom albumu od debitiranja 1993. godine. Bez obzira na njegov izostanak bend kreće na veliku turneju u sklopu koje će nastupiti i na velikim europskim festivalima u ljeto 2022. godine, a još nije poznato tko će privremeno biti na basu.

Foto: Jimmy Fontaine