Lada, Hrvoje i Dinko iz The Bambi Molestersa pokrenuli projekt L.H.D.
9. studenoga 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Lada, Hrvoje i Dinko iz The Bambi Molestersa pokrenuli projekt L.H.D.

Instrumentalni r’n’r trio L.H.D. samo je naizgled novi bend budući da ga čine Lada, Hrvoje i Dinko, glazbenici s više od dvadeset godina iskustva, nekima poznati kao članovi ugaslih The Bambi Molestersa.

Novi, dvostruki A singl, sadrži dvije pjesme: Boiling Water, Dreamy Girl i This Caramel Should Cover The Earth. Objavljuje ga nezavisna etiketa Dirty Old Label zajedno s novom bendovskom podetiketom, Red Drum. Singl je dostupan za slušanje i besplatni download, a kao 7“ vinil moći će se nabaviti u Dirty Old Shopu krajem studenog.

Snimljen je u Sunday Studios u ožujku 2019. godine tijekom snimanja demo verzija pjesama za novi album Off The Grid, koji ujedno i najavljuju. Za mastering je zaslužan Greenhill Studio. Omot je dizajnirao Darko Kujundžić.

“Nove pjesme su potpuno svježe, otvorene i slobodne. Singl donosi dvije koje će se nekome možda učiniti potpuno suprotne, ali mi upravo u tome vidimo njihovu zanimljivost: kao noć i dan, kao krajnosti između kojih je sve moguće. Same su se izdvojile kao idealan par za singl. Ocrtavaju zamišljeni horizont unutar kojeg će zaživjeti sve ostale pjesme na albumu. Ono što nas najviše zanima na ovom albumu je sloboda u kreativnom postupku, na svim razinama njegova nastanka.”, kažu L.H.D.