Kojoti i Kandžija još jednom udružili snage!
29. travnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Kojoti i Kandžija još jednom udružili snage!

Praćeni uspjehom povratničkog albuma ”Sve je pod kontrolom?”, Kojoti su u petak 26. travnja  predstavili novi video spot “Sve je pod kontrolom”.

Kako i u pjesmi, tako i u spotu, ulogu gosta odigrao je genijalni osječki reper Kandžija iz čijeg stožera su nedavno stigle vijesti da s bendom Gole žene radi na novom materijalu.
Video sniman u Tvornici kulture vizualno prati prethodne spotove s četvrtog albuma Kojota: “Mi ne pripadamo tu”“Ljubav u kvaru”“Nova riječ” i “Evolucija ide u pogrešnom smjeru”, a sve ih potpisuje jedan od trenutačno najangažiranijih redatelja glazbenih spotova, Dalibor Barić.

Nakon 17 godina pauze, početkom ožujka za diskografsku kuću Dancing Bear Kojoti su objavili četvrti studijski album “Sve je pod kontrolom?”, koji je dočekan izvrsnim recenzijama koje su ga, iako smo tek u prvom kvartalu godine, okarakterizirale kao “najbolji rock album godine” (music-box.hr).

Kojoti se trenutačno pripremaju za ljetne koncerte koji će se protegnuti od Hrvatske do Srbije, a među prva dva otkriveni su oni u sklopu Chill & Grill festivala na Bundeku 3. svibnja te prije toga 30. travnja u Sisku u perivoju Viktorovac.

Foto: Vedran Levi