Zdravko Čolić obara rekorde!
18. studenoga 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Zdravko Čolić obara rekorde!

Zdravko Čolić je jedini regionalni izvođač koji je oborio sve rekorde po broju rasprodanih Stark Arena u Beogradu i to čak tri puta.

Interes za prvi najavljeni koncert bio je ogroman pa stoga i ne čudi činjenica da je isti rasprodan u vrlo kratkom vremenu. Drugi najavljeni koncert i kod samog izvođača izazvao je uzbuđenje i sreću. Kada su u medijima krenula nagađanja o mogućnosti da se otvori još jedan datum za treći koncert nitko nije ni slutio da će upravo taj koncert biti rasprodan čak i prije nego što su bila prethodna dva. I što je sam Čola mogao napraviti, osim onoga što se od njega i očekivalo. Dao je publici ono što su svi htjeli te je tako pronašao vrijeme i za četvrti datum koncerta.

Tako će kraj mjeseca, 29. i 30. studenog nastupiti u već odavno rasprodanoj Stark Areni, sredina prosinca, točnije 13.12., rezervirana je za još jedan rasprodani koncert u spomenutoj Areni, ali na zahtjev nezasitne publike, dodan je još jedan termin. Tako je Čola zakazao druženje sa svojom publikom i sutradan, točnije 14.12. Ovakav nezapamćeni uspjeh koji do sada nikome nije pošao za rukom, ne čudi kada je Čola u pitanju.

Ovim postignućem oborio je sve rekorde i itekako još jednom potvrdio o kakvom se izvođaču radi, izvođaču čija karijera bilježi same uspjehe, a ljubav njega i publike pokazuje međusobno poštovanje.

Hoće li Čola stati na četvrtom koncertu, možemo samo nagađati ali definitivno do kraja godine ostaje još nekoliko dana za eventualna iznenađenja.

Foto: Nikola Knežević