Tajanstveni Vice Versa tvrdi da je hologramom Ivu Amulića vratio u rock vode
26. studenoga 2019.
Music Box (11092 Članci)
Podijeli

Tajanstveni Vice Versa tvrdi da je hologramom Ivu Amulića vratio u rock vode

Vice Versa nastavlja golicati maštu slušatelja i gledatelja te je u spotu za novu pjesmu dalmatinskog rock đira zamalo otkrio svoj identitet.

No, Ivo Amulić, legendarni frontmen benda Tutti Frutti i jedan od pjevača klape Rišpet, šetajući uz more u Dućama naletio je na Vicu, koji je taman hvatao ribu od 200 kila i koja mu je pala s udice.

Ćakula ko ćakula, izrodi nešto puno više, a to je pjesma “Sve bi da” u koju je Vice u glavni fokus smjestio upravo prijatelja Ivu koji se pak utjelovljuje i kao Vice Versa, ribar bez ulova, a shodno tome i bez spize. No, je li doista Ivo sreo Vicu, odnosno Vice Ivu ili je ovo samo još jedna mudrolija splitskog metalca, pitanje je na koje ćemo pokušati dati odgovor.
“Napisa san novu pismu i uložija u najmoderniju tehnologiju virtualne realnosti koja mi omogućava napraviti duet ili suradnju s kim god poželin. Nije mi tribalo puno, upisa san u kompjuter Ivo Amulić i snimija pismu i spot. Nadan se da mi Ivo neće zamirit, al’ puno je lakše snimiti sve s hologramom nego s pravim Ivom”kaže Vice Versa.
Dobili smo i Ivinu izjavu“Ne znan ‘ko je taj Vice, nadan se samo da će me ostavit na miru.”

Tko je tu čiji prijatelj, tko je koga vidio i je li doista u cijeloj ovoj priči Ivo Amulić hologram, a Vice Versa imaginarni lik koji je prvo zamišljao da je ulovio ribu od 200 kila i sada tvrdi da je Ivu vratio u rock vode – provjerite sami. Ipak, postoji nekoliko stvari za koje bi svaki prosječan Dalmatinac dao sve od sebe, a koje su to, otkrijte u videospotu za novi singl tajanstvenog Vice Verse.