Amelie Lens, Umek, Tijana T i Insolate predvode novi val imena Sea Star Festivala
10. prosinca 2019.
Music Box (7779 Članci)
Podijeli

Amelie Lens, Umek, Tijana T i Insolate predvode novi val imena Sea Star Festivala

I dalje se priča o epskom partiju za desetine tisuća techno fanova koje su na prošlom Sea Star festivalu dočekali Nina Kraviz i Sven Väth, a već se sprema novi, još veći rave u laguni Stella Maris 22. i 23. svibnja iduće godine!

Nakon što je pokorila sve najveće svjetske festivalske pozornice i rasprodala gotovo sve nastupe u 2019. godini, u Umag dolazi i vodeća techno zvijezda novog doba, jedinstvena Belgijanka s vanzemaljskom energijom Amelie Lens! Ova istinska zvijezda u naletu, za koju legende kao što su Carl Cox i Richie Hawtin tvrde da je budućnost techno muzike, u prethodne dvije godine doživjela je strelovit uspon kakav dosad nije zapažen na globalnoj elektronskoj sceni.

Ona će na Sea Staru predvoditi strahovitu postavu u kojoj su još i jedan od istinski svjetskih velikana i najveći regionalni DJ svih vremena Umek te trenutno najtraženiji DJ s ovih prostora na svjetskoj sceni, Tijana T! Na samom startu ljetne festivalske sezone, s njima će nastupati i nadolazeći techno superstar Farrago čiji hitovi su udarni na etiketi Lenske, kako je ujedno i nadimak popularne Amelie. Superjaku regionalnu ekipu čine još osječka zvijezda s međunarodnom karijerom Insolate, naš producent zavidnog kataloga izdanja za vodeće svjetske izdavače Andrea Ljekaj, prekaljeni slovenski techno majstori Damir Hoffman i Gumja te jedni od vodećih aktera domaće deep scene Bronski i Marcel. Ovaj fantastičan popis pridružuje se ranije objavljenom prvom glazbenom valu izvođača spektakularnog četvrtog Sea Star Festivala kojeg čine svjetski hitmakeri Meduza, globalno najpopularniji bend s ovih prostora Dubioza kolektiv te regionalni asevi Vojko VKUKU$ i trap senzacija iz Osijeka z++. Čak 15 objavljenih izvođača dočekat će početak prodaje ulaznica koje po poklon cijeni od 199 kn stižu u četvrtak 12.12. točno u 12:00, u akciji koja traje najduže 24h ili kraće ako se poput prošle godine ranije rasproda njihov prvi limitirani kontingent.

Uz glavne dane 22. i 23. svibnja, kada će festival biti u punoj snazi, ponovno je najavljena uspješna 2+2 formula po kojoj će uvodni 21. svibnja biti planiran za Welcome Party, dok je 24. svibnja koncipiran kao završni Closing Party. Prvi limitirani kontingent ulaznica po poklon cijeni od svega 199 kn i uz uštedu od čak 60% u prodaju kreće 12. prosinca u podne i bit će dostupan najdulje 24 sata ili do isteka zaliha.

Foto: Mehdy Nasser