Phaneron izronili van!
18. prosinca 2019.
Music Box (11101 Članci)
Podijeli

Phaneron izronili van!

„Izroni van“ drugi je singl zagrebačkog alt rock benda Phaneron koji govori o borbi s unutarnjim strahovima, često interpretiranih kroz anksiozne poremećaje s kojima se većina ljudi danas bori.

„Tjeskoba često ne bira ni vrijeme ni mjesto i to može biti ozbiljan problem, pogotovo ako se čovjek nikada prije nije susreo sa sličnim. Kao i do sad, i ovaj sam put u ovoj pjesmi htio dočarati priču mladog čovjeka, koji pokušava unutar sebe pronaći baš onu misao, koja će mu pomoći da na kraju izroni van, odnosno probudi se, vrati u realnost i shvati da možda ipak postoji rješenje za nešto što se samo u trenutku čini nemogućim. Ta mlađa ili starija osoba mora zaokupirati svoj um i misli sa što pozitivnijim stvarima, no ako ih nedostaje, sigurno ima ljudi, koji su u blizini i voljni slušati.“ – Stefan Nožica (vokal)

Bend je trenutno u fazi rada na novim pjesmama i promocije ovogodišnjeg albuma “Rekord Ploča”. Želja za iduću godinu je snimiti novi materijal i predstaviti ga uživo publici, kao i ostale pjesme, koje bilježe bend od samog početka.