The Frajle se vraćaju u Lisinski!
25. prosinca 2019.
Music Box (9566 Članci)
Podijeli

The Frajle se vraćaju u Lisinski!

Proljeće u Zagreb kao da ne dolazi s određenim datumom, već onda kad The Frajle najave koncert u Lisinskom! One već godinama osvajaju svojim glasovima i osobnošću i njihovi su koncerti u Lisinskom redovito rasprodani.

The Frajle su Marija Mirković, Nataša Mihajlović te Jelena i Nevena Buča. Nedavno su objavile novi album „Obraduj me“ na kojem su se našle neke od najpoznatijih pjesama legendarnih glazbenika, a na svakoj su ugostile originalnog izvođača te pjesme. Album je najavila suradnja s Vannom na pjesmi “Ako je vrijedilo išta”, dok aktualni singl, pjesma “Žuta ruža”, koju su otpjevale sa Željkom Bebekom, već mjesecima ne silazi s radijskih top lista, a dva mjeseca nakon objavljivanja broji čak milijun i pol pregleda na YouTube platformi.

Od posljednjeg nastupa u Lisinskom sudjelovale su i na CMC festivalu s pjesmom “Zlato”, te na Splitskom festivalu s pjesmom “Noćas si moje vino”. Obje su pjesme također bile na radijskim top ljestvicama, što je doprinijelo činjenici da je Frajlama 2019. godina bila izuzetno uspješna.

Ulaznice za koncert 14. ožujka 2020. godine su u prodaji.

Foto: Nikola Knežević