Vanna predstavila spot za pjesmu “Puna memorija”
3. studenoga 2020.
Music Box (10005 Članci)
Podijeli

Vanna predstavila spot za pjesmu “Puna memorija”

Pjesma Puna memorija novi je singl jedne od naših najboljih pjevačica, Vanne, koji je sada dobio i video spot.

Potaknuta hvalospjevima za pjesme s njenim potpisom na aktualnom albumu “Izmiješane boje” nagrađenog Porinom u kategorijama najboljeg albuma i najboljeg pop albuma, Vanna je nastavila s autorskim radom. Pjesmu je napisala prošle zime, a konačan zvuk dao joj je glazbeni producent Goran Kovačić koji je radio miks i mastering.

Prekrasna balada na neki je način nastavak na pjesmu Loš trenutak”, njen posljednji objavljeni singl s albuma. Balade su definitivno forma u kojoj Vannin prekrasan glas nosi emociju koja stoji iza njega, a Vannina interpretacija je toliko dojmljiva baš kao da sve proživljava ovog trenutaka. Novu je pjesmu videom ponovo upotpunio Dario Lepoglavac s kojim je Vanna surađivala i na prethodnom singlu. Kadrovi su snimljeni u Zagrebu i Lovranu u hotelu Draga di Lovrana iz kojeg se pruža prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev. Spot je realizirala ekipa Darpro TV-a.

‘Puna memorija’ naziv je moje nove pjesme koju sam sama napisala, ispalo je da je opet balada u pitanju i nadam se da će naći put do srca publike kako tekstom, tako i melodijom, a k tome sam izuzetno ponosna i na to kako zvuči jer je Goran Kovačić, koji je zaslužan za aranžman i produkciju, opet proizveo neodoljivu atmosferu pjesme i vrlo moderan zvuk“, objasnila je Vanna.