Krenite na putovanje s Journey Brothers – “Journey” je njihov novi singl
30. prosinca 2019.
Music Box (11091 Članci)
Podijeli

Krenite na putovanje s Journey Brothers – “Journey” je njihov novi singl

Nakon što su objavili album prvijenac “First Aid Kit For Travelers”, Journey Brothers predstavljaju i lyric video za pjesmu s albuma – “Journey”.

Lyric video je osmislio i realizirao  Aleksandar Rapaić, a pjesmu potpisuju Tomislav Malagurski i Slaven Špoljarić. Singl je snimljen u MDstudiju u Prečkom pod budnim okom i uhom braće Marija i Zvonimira Domazeta, a glavni i prateći vokali snimljeni su u Studiju Morris od strane Nevena Marinca.

Kao što je već ranije objavljeno, Journey Brothers je novi glazbeni projekt Tomislava Malagurskog i Slavena Špoljarića, koji su već dugi niz godina na sceni te iza sebe imaju brojne glazbene projekte, među kojima je i hvaljeni FOR. Njihov prvi album u novom ruhu “First Aid Kit For Travelers” sadrži 10 pjesama s tekstovima na engleskom jeziku. Glazba je sadržajna i fuzija je raznih glazbenih stilova gdje glavnu riječ drži rock forma kojoj su dodane primjese klasike, jazza i popa. Tekstovi su životne tematike te kroz razne slike i crtice opisuju mentalno, duhovno i fizičko putovanje čovjeka.

“First Aid Kit For Travelers” objavljen je u vlastitom izdanju benda, a može se poslušati na njihovoj Bandcamp stranici.