Na YouTubeu osvanula nikad objavljena verzija pjesme “Runnin’ with the Devil” Van Halena
7. siječnja 2020.
Music Box (9875 Članci)
Podijeli

Na YouTubeu osvanula nikad objavljena verzija pjesme “Runnin’ with the Devil” Van Halena

Grupa Van Halen 1978. godine objavila je svoj veliki hit “Runnin’ with the Devil” koji je sada osvanuo na nepoznatom YouTube kanalu i to u verziji koja do sada nikada nije bila otkrivena.

U ovoj verziji možemo čuti proširenu verziju gitarističkog sola Eddieja Van Halena i alternativnu vokalnu dionicu Davida Leeja Rotha. Prije tri godine isti korisnik je objavio alternativnu verziju pjesme “Dance the Night Away”, a obećao je kako će objavljivati i dalje alternativne verzije, instrumentale, session mixeve, demo snimke i ostale raritete sve dok mu odvjetnici ne pokucaju na vrata.

Za razliku od ostalih bendova koji su objavljivali reizdanja starih albuma s bonus pjesmama, Van Halen to nikada nisu učinili stoga ostaje puno prostora u budućnosti, ali shodno tome obožavatelji koji su se dokopali raritenih materijala ne ustručavaju se podijeliti iste s ostalim obožavateljima. U svemu tome ima dosta zanimljivih materijala koji se lako mogu objaviti u sklopu nekih reizdanja, stoga bi možda izdavačka kuća Van Halena mogla ozbiljno razmisliti o tome.

Foto: Promo