Glazba spojila Ozzyja Osbournea i Eltona Johna – rezultat je “Ordinary Man”
10. siječnja 2020.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Glazba spojila Ozzyja Osbournea i Eltona Johna – rezultat je “Ordinary Man”

Legendarni Ozzy Osbourne je danas objavio novu pjesmu „Ordinary Man“ na kojoj mu se pridružio i  Elton John.

Izlazak istoimenog albuma najavio je 21. veljače. Bit će to njegov prvi solo album nakon gotovo deset godina. Prije ove pjesme otkrio nam je još dvije: „Under The Graveyard“ i „Straight To Hell“ na kojoj mu se pridružio Slash iz „Guns N´ Roses.

Ozzy kaže kako se zabavljao i uživao radeći na albumu i da je album puno drukčiji od ostalih albuma. „Snimili smo ga brzo, što nisam napravio od prvog albuma Black Sabbatha.“

Album će biti dostupan u nekoliko verzija (CD, vinil…). Najavljeno je da će fizička izdanja imati i jedinstveni kod, a sretnici će imati priliku osvojiti više od 300 nagrada.

Album je snimljen u Los Angelesu, a ekipu iz snova čine: producent Andrew Watt na gitarama, Duff McKagan (Guns N’ Roses) na basu i Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) na bubnjevima.  Među gostima i suradnicima su i Elton John, Post Malone i Tom Morello.

„Sve se poklopilo“, komentira Ozzy goste. „Slash mi je dragi prijatelj baš kao i Elton. Kad sam pisao „Ordinary Man“, podsjetilo me na jednu staru Eltonovu pjesmu i rekao sam Sharon: „Pitam se bi li otpjevao pjesmu“. Pitali smo ga i pristao je i pjevati i svirati klavir.“

Foto: Promo