Novi album Selene Gomez priča priču o prihvaćanju vlastitih mana i radu na njima
11. siječnja 2020.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Novi album Selene Gomez priča priču o prihvaćanju vlastitih mana i radu na njima

Popularna Selena Gomez je na oduševljenje milijunskih obožavatelja diljem svijeta objavila novi studijski album „Rare“. Nova era svestrane pjevačice donosi nam nadahnjujuću priču o prihvaćanju vlastitih mana i radu na njima.

Pjevačica je novo studijsko izdanje najavila krajem prethodne godine, kad je objavila povratnički singl „Lose You To Love Me“. Emotivna je balada odlično prihvaćena, što potvrđuje i činjenica da se singl nakon objave našao na prvo mjestu Billboard Hot 100 ljestvice. „Ova je pjesma inspirirana događajima koji su obilježili moj život u razdoblju koje je prošlo od mojeg posljednjeg albuma. Mislim da je nužno dijeliti glazbu sa svijetom, pretežito zato što je put do pronalaska vlastite sreće često popraćen ožiljcima. Nadam se da će ta poruka pomoći onima kojima je potrebna“, otkrila je Selena.

Za „Lose You To Love Me“ predstavljen je i videospot, koji je skupio više od 210 milijuna pregleda:

Uz „Lose You To Love Me“, obožavatelji su već imali priliku poslušati osnažujuću i plesnu „Look At Her Now“, iza koje se također krije snažna poruka o potrazi za unutarnjom snagom. Obje pjesme supotpisuju autori nekih od najvećih pop hitova današnjice, Justin Tranter (Lady Gaga, Maroon 5, Britney Spears) te talentirana kantautorica i pjevačica Julia Michaels (Justin Bieber, Ed Sheeran, Linkin Park).

Selena Gomez posljednje je studijsko izdanje, naziva „Revival“, objavila 2015. godine, a na njemu su se našli hitovi „Good For You“, „Same Old Love“ i „Hands to Myself“. Razdoblje nakon objave albuma obilježila je i uspješnim suradnjama s velikim glazbenim imenima među kojima su se našli Benny Blanco i DJ Snake, s kojim je surađivala na globalnom hitu „Taki Taki“.