Posthumno izdanje Maca Millera kao optimističan epilog životu ambicioznog umjetnika
19. siječnja 2020.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Posthumno izdanje Maca Millera kao optimističan epilog životu ambicioznog umjetnika

Nakon što je prošlog tjedna najavila album i podijelila novu pjesmu “Good News”, obitelj Maca Millera predstavlja javnosti njegov šesti i posljednji studijski album “Circles”. 

Zamišljen kao sestrinski album studijskog izdanja “Swimming”, nominiranog za nagradu Grammy 2018., album je dovršen uz pomoć producenta Jona Briona s kojim je Miller surađivao sve do trenutka svoje prerane smrti.

Iako se zvučno razlikuje od svog prethodnika, “Circles” krasne brojne odlike zbog kojih je “Swimming” bio kritički hvaljen. Miller je na njemu iskazao svoje vokalne sposobnosti pjevanjem te album obogatio pratećim session glazbenicima i intimnim, ispovjednim lirskim sadržajem.

Objava digitalnog izdanja popraćena je i ekskluzivnom kolekcijom modnih dodataka koji su online prodaji dostupni samo ograničeno vrijeme, do sljedećeg četvrtka, 23. siječnja, a u u Los Angelesu, New Yorku i Pittsburghu održavat će se pop up izložbe kojima će fanovi proslaviti glazbu i naslijeđe Maca Millera. Multimedijalne izložbe bit će ostvarene u partnerstvu s platformom Amazon Music, a sav neto prihod od prodaje bit će proslijeđen zakladi Mac Miller.

Popis pjesama:

1. Circles
2. Complicated
3. Blue World
4. Good News
5. I Can See
6. Everybody
7. Woods
8. Hand Me Downs
9. That’s on Me
10. Hands
11. Surf
12. Once a Day

Foto: Christian Weber