M.I.A. najavila novu glazbu?!
1. veljače 2020.
Music Box (10076 Članci)
Podijeli

M.I.A. najavila novu glazbu?!

M.I.A., popularna reperica, otvorila je svoj Patreon račun i na njemu najavila neke novitete u njezinom glazbenom životu.

M.I.A. je na toj platformi najavila iznenađenja i nove sadržaje:

“Možda će to biti pjesma, recept, manifest, možda ću vam pomoći oko domaće zadaće, možete biti moj menadžer na jedan dan, govoriti mi što da radim s karijerom, mogu vam davati terapeutske savjete, savjete oko izlazaka, vidjet ćemo što će se dogoditi”, rekla je.

RECENZIJA: Stephen Loveridge: “MATANGI / MAYA / M.I.A.” – prokleta je Amerika!

Ovu vijest podijelila je na Instagramu gdje se može čuti i uzorak nove glazbe. Upravo preko Patreona korisnici će moći vidjeti neobjavljene snimke dokumentarnog filma “MATANGI/MAYA/M.I.A”, ekskluzivno grafike, kratke filmove, video isječke i video dnevnike, mjesečne live streamove, pitanja i odgovore i slično.

Zadnji album kontroverzne reperice bio je “AIM” i objavljen je 2016. godine, a 2018. godine najavila je moguće umirovljenje.

“Stanje je danas lošije nego što je bilo za mene prije 15 godina, što je doista ludo. Nevjerojatno je.”, izjavila je tada. Ranije ove godine postala je dio Reda Britanskog Carstva, a na svečanosti joj je to priznanje uručio Prince William u Buckinghamskoj palači.

M.I.A. u HNK-u: “Oni koji su preuzeli kontrolu nad Internetom, vladaju i ovim binarnim svijetom”