Dunja Ercegović s bendom i Domagoj Šimek s bendom uživo u Vintageu
2. veljače 2020.
Music Box (11091 Članci)
Podijeli

Dunja Ercegović s bendom i Domagoj Šimek s bendom uživo u Vintageu

Kakva dupla poslastica u četvrtak 19. ožujka u Savskoj 160. Dunja Ercegović (Lovely Quinces) stiže s bendom, ali uz njih stiže i Domagoj Šimek, također s bendom!

Tek drugi put uopće, Lovely Quinces nastupit će uživo u formi punog benda. Nakon premijere na Šalati prošlog ljeta, kada su otvarali za Skunk Anansie, sada nakon punih 8 mjeseci Dunja će ponovo izaći na pozornicu s cijelim bandom iza sebe. Pojačana Anjom iz Punčki, Markom Mrakovčićem te Leonardom Klaićem i Dimitrije Đokićem iz She Loves Pabla, Dunja će predstaviti stare, svima znane stvari, kao i nove na kojima band radi.

Produktivan zagrebački glazbenik Domagoj Šimek vraća se u pratnji benda! Sceni poznat kao frontmen u matičnom groove rock bendu She Loves Pablo, stiže u intimnijoj, kantautorskoj ulozi. Dojmljivim kontrastom od dosadašnjeg stvaralaštva, Domagoj ulazi u sferu bluesa, folka i americane s čvrstim uporištem u alternativnom rocku.  Bend mu čine kvalitetni mladi glazbenici: Leonard Klaić (bubnjevi) i Nenad Gajić (bas) iz She Loves Pablo te Hrvoje Baudoin (gitara) iz Malady Lane.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 55 kuna, a na dan koncerta bit će 70 kuna. Koncert je zakazan za 21 sat i 30 minuta.

Foto: Ivica Drusany