3. Fido Music Weekend uz Rezerve, Akleu Neon i Justin’s Johnson
8. veljače 2020.
Music Box (10005 Članci)
Podijeli

3. Fido Music Weekend uz Rezerve, Akleu Neon i Justin’s Johnson

Od 5. do 7. ožujka, u splitskom klubu Split Circus, Street Pulse organizira treći po redu Fido Music Weekend. Nakon dva uspješna izdanja, ove godine će na festivalu nastupiti osječka glazbenica Aklea Neon, Rezerve iz Makarske i splitski punkabilly brass bend Justin’s Johnson.

Aklea Neon je novije ime na našoj glazbenoj sceni. Nakon lanjske vrlo uspješne regionalne i europske turneje, na kojoj je održala preko 50 koncerata, Aklea nam priprema svašta novo. U 2020. nastupit će na Dori nakon koje kreće na novu turneju po Europi, a u pripremi je i album koji rado svi iščekujemo. Osječka “vila ritma i beata” ne posustaje na svom putu prema vrhu, a splitska publika je ima priliku čuti u četvrtak, 5. ožujka na otvaranju 3. Fido Music Weekend-a.

Rezerve iza sebe imaju dva uspješna studijska izdanja. Nakon prvog demo predstavljanja, album “Ravno u zamku” isporučuje veliki uspjeh kod publike i kritike. Rezerve su pobjednici Rockoff festivala i jedan su od zapaženijih hrvatskih bendova mlađe generacije. Rezervirajte petak, 6. ožujka za ovu makarsku petorku koja nam uskoro priprema i novi materijal, a ovo će biti njihov prvi nastup u Split Circusu.

Glazbeni vikend će u subotu, 7. ožujka, svojim nastupom u Splitu nakon skoro godinu dana, uveličati Justin’s Johnson. Lokalni predstavnici ovogodišnjeg izdanja su se nedavno vratili iz studija. Osim poznatijih glazbenih brojeva iz prošlih izdanja, predstavit će nam nove pjesme koje možemo uskoro očekivati na njihovom novom albumu, ovaj put za Street Pulse Music diskografsku kuću. Materijal je na engleskom jeziku, a novi zvuk je kombinacija različitih glazbenih stilova. Od proljeća su ponovo i na turneji.

Fido 3 @ Split Circus

5.3. Aklea Neon – 20 kn
6.3. Rezerve – 30 kn
7.3. Justin’s Johnson – 30 kn

Foto: Vladimira Spindler