Nipplepeople otkrili veliku tajnu!
11. veljače 2020.
Music Box (6680 Članci)
Podijeli

Nipplepeople otkrili veliku tajnu!

Electro pop duo Nipplepeople predstavili su danas spot za svoj novi singl „Tajna“.

Nije tajna da su tajnoviti, ali da i svoje tajne dijele s publikom, pa je nova pjesma naziva „Tajna“ logičan korak naprijed. Nakon cijelog niza odličnih singlova od kojih su posljednja dva, „Disko Epileptik“ i duet s Detourom „Gledano sa strane“, objavljeni u proteklih sedam mjeseci, Nipplepeople lansiraju novi neposredno prije početka turneje.

Turneja kreće iz zagrebačke Tvornice kulture u subotu 7. ožujka, nakon koje idući vikend na red dolazi riječki Pogon Kulture. Dom Omladine u Beogradu ugostiti će bend 20. ožujka, kragujevačka Čaurnica dan kasnije, dok je sarajevski BIS na redu 4. travnja. Na posebno pripremljenoj turneji band će predstaviti novo aranžiranu set listu pojačanu svježim scensko vizualim elementima, a posjetiti će neke od najboljih klubova i dvorana regije od kojih su mnoge već više puta rasprodali u prošlosti.

Ulaznice za zagrebački i riječki koncert u prodaju kreću već ovoga petka u 9:00. Za Tvornicu kulture u ponudi je early bird cijena od 70 kn, a potom se penje na 80 kn. Ostane li ih na dan koncerta cijena ulaznicama će iznositi 100 kn. Za riječki pak koncert pretprodajna cijena je 70 kn, a ostane li ih na dan koncerta iznositi će 90 kn.

Foto: Nikola Knežević