U Močvari ovog tjedna Blekerija uz Turiju, Corpse Grinder i Iffernet
26. veljače 2020.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

U Močvari ovog tjedna Blekerija uz Turiju, Corpse Grinder i Iffernet

Subsonic Events najavili su Blekeriju u Močvari koja će se održati u petak 28. veljače s početkom u 21 sat i 30 minuta. Upad je 40 kuna na ulazu u klub.

Na Blekeriju dolaze black metalci Turia, death metal bend Corpse Grinder i blackeri Iffernet. Turia je jedan od unikatnijih black metal bendova koji su niknuli u sve brže rastućoj nizozemskoj underground sceni. Od 2015. godine izbacili su 3 full length izdanja, a upravo treće izdanje, Degen Van Licht, prezentirati će i u Močvari. Atmosferičan, lo fi i noisy, ali iznad svega transcendentalan zvuk savršeno opisuju ovaj vrhunski black metal akt. Sonična spirala koja prkosi prostoru i vremenu s jednostavnim ali istovremeno i hipnotičkim ritmom, te povremenim folk dionicama i mučnim vokalima povlači slušatelja u vječno pustošje.

Corpse Grinder je legendarni death metal bend iz Varaždina koji je ponovno u akciji! Pošto je cijela večer u prizvucima old schoola, samo u različitim žanrovima, ova petorka je idealan je dodatak vikend avanturi u Močvari. Beskompromisna death metal mašinerija samo je još jedan dokaz kako se u zadnje vrijeme u Varaždinu itekako pomiču neke kockice po pitanju metala, i to u stilu.

Svježi francuski black metal bend Iffernet svoj je prvi album izbacio 2019. godine dolazi kao podrška Turii na njihovoj EU turneji. Savršeno se uklapaju u cijeli paket sa svojim old school black metal zvukom kojeg su prvim izdanjem itekako dobro isfurali.