Jessie Ware donosi nostalgiju na plesni podij novim singlom “Spotlight” i najavljuje novi album!
28. veljače 2020.
Music Box (10284 Članci)
Podijeli

Jessie Ware donosi nostalgiju na plesni podij novim singlom “Spotlight” i najavljuje novi album!

Cijenjena kantautorica i miljenica hrvatske publike predstavila je novu pjesmu „Spotlight“, koja će se naći na albumu „What’s Your Pleasure?“ Četvrto studijsko izdanje popularna glazbenica će objaviti 5. lipnja ove godine.

Nakon niza zapaženih singlova poput „Adore You“ i „Mirage (Don’t Stop)“, miljenica publike i glazbenih kritičara objavila je potpuno novu pjesmu „Spotlight“. Singl će se naći na njenom četvrtom studijskom albumu naziva „What’s Your Pleasure?“, koji će biti objavljen 5. lipnja ove godine.

Jessie je pjesmom „Spotlight“ obožavateljima donijela elemente funk, dance i disco glazbe, kombinaciju kojoj ona u potpunosti pripada i koji je rezultat njene potpune kreativne slobode. U kreiranju singla sudjelovali su njeni bliski suradnici Danny Parker, Shungudzo Kuyimba i James Ford.

Za pjesmu je predstavljen i videospot koji se bavi temom ljudske interakcije i u kojem je Jessie pokazala i njene plesne vještine, ali i glazbeni i kreativni rast. Spot je sniman u Beogradu, a u njegovom kreiranju sudjelovao je redatelj Jovan Todorović:

Kako pjevačica otkriva, „Spotlight“ će se naći na njenom nadolazećem studijskom albumu naziva „What’s Your Pleasure?“, koji će svjetlo dana ugledati 5. lipnja ove godine. Jessie je otkrila kakav je bio proces stvaranja njenog novog albuma: „Divan je osjećaj vratiti se stvaranju glazbe. Glazba je moja prva ljubav, ona me prva u potpunosti prihvatila. Posljednjih godinu dana James Ford i ja proveli smo u studiju i stvorili album na koji sam doista ponosna. Velik sam dio vremena posvetila pronalasku glazbene inspiracije, ali i otkrivanju novih stvari o sebi.“

Jessie Ware jedna je od najutjecajnijih britanskih glazbenica današnjice. Osim svojom glazbom, publiku i glazbene kritičare osvaja zahvaljujući izvanrednim nastupima. Osim glazbi, posvećena je i njenom podcastu Table Manners, u kojem su gostovale brojne poznate ličnosti, među kojima su se našli Ed Sheeran i Sam Smith