Childish Gambino iznenadio obožavatelje i objavio novi album?!
15. ožujka 2020.
Music Box (11005 Članci)
Podijeli

Childish Gambino iznenadio obožavatelje i objavio novi album?!

Childish Gambino upravo je objavio niz novih pjesama na web stranici DonaldGloverPresents.com, a poveznicu je podijelio njegov menader Fam Rothstein.

Ova web stranica streama njegovu pjesmu iz 2018. godine, “Feels Like Summer”, kao i pjesme na kojima je ugostio Arianu Grande i 21 Savage, dok obožavatelji tvrde kako se na albumu pojavljuje i SZA.

Zadnji album Childisha Gambina bio je “Awaken, My Love”! iz 2016. godine, a nominiran je za Grammyja za album godine. Prošle godine vratio se filmu i to ulogom u “Guava Island” gdje je uz njega glumila i RIhanna. Također je radio na soundtracku filma “The Lion King”.

Pjesmom “This Is America” osvojio je obožavatelje diljem svijeta, a kontroverznim spotom šokirao Amerikance. Prošle godine dobio je Grammy za pjesmu i snimku godine (“This Is America”) iako se nije pojavio na dodjeli. Jednom je rekao kako će umiroviti ime Childish Gambino nakon četvrtog albuma. No, sve je dosta neočekivano kod ovog glazbenika, kao i činjenica da se nova glazba pojavila na web stranici iako je potpisao ugovor za RCA 2018. godine i najavio novu glazbu.

Foto: Ibra Ake