Koristite “Gluten tag” u doba koronavirusa! Helem Nejse garantira nezaboravno iskustvo
21. ožujka 2020.
Music Box (10743 Članci)
Podijeli

Koristite “Gluten tag” u doba koronavirusa! Helem Nejse garantira nezaboravno iskustvo

Treći studijski album sarajevskih hip-hop giganta Helem Nejse ugledao je svjetlo dana kao savršena glazbena podloga za nadolazeće dane koje ćete morati provesti u toplini vlastitog doma.

Album Gluten Tag najavljen je prije samo nekoliko tjedana pjesmama More Than Weed i Maza koje već sada broje stotine tisuća pregleda na YouTubeu. U ova krizna vremena album Gluten Tag donosi mnoštvo pozitive i odličnih fora kakve vam mogu prirediti samo momci iz grupe Helem Nejse koji poručuju: “Zbog pandemije koronavirusa, savjetovano nam je da ostanemo kući kako bismo spriječili dalje širenje virusa i konačno, zajedničkim snagama, napravimo nešto jako dobro za našu planetu. Nije nam drago što se izlazak albuma nesretno poklopio s pandemijom korona virusa, ali ako ništa, raduje nas činjenica što će album Gluten Tag barem djelomično popraviti raspoloženje ljudima koji su u samoizolaciji.

Na albumu se nalazi osam pjesama, otvara ga pjesma Lagana zadava, a zaključuje Stručni štab. Od gostiju tu su velika imena regionalne glazbene scene. Božo Vrećo gostuje u pjesmi Kule i gradovi, a Dino Šaran, frontmen Letu štuka, i poznati scenarist i pjesnik Abdulah Sidran u pjesmi Leglo. Vrhunsko likovno oblikovanje potpisuje sarajevska agencija Ideologija.

Mislili su momci iz Helem Nejse da imaju recept za ući u Europu, ali trenutno se preko granice ne može. Umijesili su reggae, rap, etno, dub i rock i to servirali kao najbolje kruhove obojane u boje njemačke zastave. U kratkom roku sve se promijenilo i sada pazite jedni na druge, u karanteni jedite zdravo i slušajte najbolje – neka vam je svima “Gluten Tag”.

U nadi da će naše nove pjesme unijeti barem malo vedrine u ove teške korona dane, šaljemo vam velike pozdrave iz HN stožera“, zaključuju Čika Gagara, Stihomir Klepić i Toshi Domaćin.