Rita Ora u novoj pjesmi o osjećajima, nesigurnostima, strahovima, ali i ljubavi prema samoj sebi
28. ožujka 2020.
Music Box (8502 Članci)
Podijeli

Rita Ora u novoj pjesmi o osjećajima, nesigurnostima, strahovima, ali i ljubavi prema samoj sebi

Nakon fenomenalnog početka ove godine i snimanja scena za nadolazeći film “Twist”, Rita Ora je isporučila genijalni video spot za najnoviji singl “How To Be Lonely”.

Kroz singl “How To Be Lonely”, čiji je video režirao Dave Meyers, Rita Ora bori se sa svojim osjećajima, nesigurnostima i strahovima te istovremeno uči kako voljeti samu sebe, a isto poručuje za sve nas.

“Putujući svijetom, radeći, doživljavajući različite zemlje i provodeći vrijeme konstantno na cesti, tijekom godina sam naučila kako uživati u svom društvu i cijeniti svaku interakciju. Ova pjesma inspirirana je različitim razdobljima iz mog života; vremenima kada sam shvatila da smo svi jednako dragocjeni ljudi, i to je nešto što trebamo njegovati. Iako su veze istovremeno važne, odobrenje drugih ljudi nam nikada nije potrebno” – poručila je Rita Ora u službenom priopćenju te nadodala: “Kada ste sami, sjetite se da ste vi dovoljni i da imate snage sami donositi svoje odluke.”

Singl “How To Be Lonely” napisao je dobitnik BRIT nagrade, Lewis Capaldi, koji je ujedno zadužen i za gitarske dionice i back vokale na njezinom novom singlu. Riječ je o prvom glazbenom uratku koji je Rita Ora pripremila u 2020. godini. Nakon što je singl “How To Be Lonely” nedavno zasjeo na sve digitalne platforme, u prvom je tjednu prikupio preko 3 milijuna streamova na platformama Spotify i Apple te ušao na globalnu radio airplay Top 100 ljestvicu.

Rita Ora do sada je ostvarila impresivnu brojku od 7 milijuna prodanih singlova te prikupila preko milijardu streamova na Spotifyju samo s posljednjih 5 singlova. Posljednji, platinasti album “Phoenix” objavila je 2018. godine, oborivši rekorde s glavnim singlom “Let You Love Me” s kojim je ušla u povijest bitanske glazbene scene. Spomenuti singl bio je njezina 13. pjesma koja je ušla u TOP 10, čime je Rita postavila novi rekord britanske ljestvice kao pjevačica s najviše pjesama u TOP 10 najemitiranijih singlova.

Od nadolazeći planova, vrijedi istaknuti kako će Rita glumiti i u nadolazećem filmu “Twist” uz Michaela Caine i Lenu Headey, glumeći Artfura Dodgera, lika iz romana “Oliver Twist” Charlesa Dickensa.