Upoznajte The Cockblockers, autorski rock bend iz Beograda i njihov prvi singl za drugi album
31. ožujka 2020.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Upoznajte The Cockblockers, autorski rock bend iz Beograda i njihov prvi singl za drugi album

Nakon uspješne turneje na kojoj je ova mlada trojka predstavila svoj prvi studijski album, prošli tjedan su predstavili “Can’t Stop Thinking About You”, uvodni singl u novi materijal koji smo željno iščekivali.

Autor teksta i glazbe je gitarist i vokal u bendu, Nenad Todorović, a ostatak ekipe još čine Milan Mladenović na bas gitari i Minja Vuletić na bubnju. Pjesmu je producirali ekipa iz Shoom Studios, a za izradu i produktiju spota zaslužan je Diptych.

S radom su započeli 2011. godine, a do sada su nastupali na festivalima kao što su Exit, Nišville Jazz Festival, Arsenal FEST, Evergreen Fest i Šumadijski BluesRock festival, te dijelili pozornicu s velikanima srpske i internacionalne rock i blues scene. Nedavno su nastupili i na Open Air Blues Festivalu, jednom od najvećih blues festivala u regiji.

Nakon EP-ja “Give Me All I Want” (2013.), Live Sessiona (2015.) i nekoliko singlova, godine 2017. bend je objavio debitantski album „Free Your Mind“ koji je pobrao odlične kritike diljem regije. Album je promoviran u sedam država gdje je bend održao više od 60 nastupa. Svirke The Cockblockersa karakteriziraju nastupi na engleskom jeziku, energičnost i eksplozivna gitara s mješavinom bluesa i rocka što ih čini izuzetnima. Bend u pripremi ima novi materijal koji će biti objavljivan u formi singlova kao najava za predstojeći album.