Hit “Sebi” slovenskog dream pop dua zalagasper dobio novu verziju iz udobnosti doma
7. travnja 2020.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Hit “Sebi” slovenskog dream pop dua zalagasper dobio novu verziju iz udobnosti doma

Zala Kralj i Gašper Šantl, koji glazbu kreiraju i izvode kao duo zalagasper, prethodnog su tjedna iz udobnosti vlastitog doma snimili kratak koncert koji se emitirao na slovenskom radiju Val202. Tom su se prigodom poigrali s aranžmanima autorskih pjesama te ih publici predstavili u drugačijem, još sanjivijem ruhu. 

Među pjesmama koje su talentirani glazbenici odsvirali našli su se publici već dobro poznati singlovi „S teboi“, „Signals“ i „Sebi“, zahvaljujući kojoj su se prethodne godine predstavili široj publici i još jednom dokazali kako glazba ne poznaje jezičnu barijeru. Navedene su se pjesme našle na njihovom debitantskom albumu „4“, koji je objavljen u veljači ove godine.

Zala i Gašper radijskim su eterima prvi put zaplovili 2017. godine, kad su objavili odlično prihvaćen debitantski singl „Valovi”, nagrađen slovenskom nagradom “Zlata pisčal” u kategoriji Pjesma godine. Zalagasper kreativni izričaj pronalaze i u stvaranju vizualnog identiteta njihovih pjesama, a spotovi koje su do danas predstavili na njihovom YouTube kanalu skupili su više od 4 milijuna pregleda.

Foto: Lana Špiler