“Monopol”, novi singl i spot Frenkieja, Kontre i Indiga s albuma “20/20”
10. travnja 2020.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

“Monopol”, novi singl i spot Frenkieja, Kontre i Indiga s albuma “20/20”

Regionalna hip-hop trojka Frenkie, Kontra i Indigo upravo je predstavila videospot za svoj novi singl „Monopol“, putem svog FMJAM YouTube kanala. Premijeru spota zapratili su brojni regionalni fanovi, uz niz pozitivnih komentara, a video je već u prvim minutama od objave prikupio zamjetnu brojku pregleda i pozitivnih reakcija.

Frenkie kralj scene“, „King Kontra tata ove igre“…samo su neki od komentara ispisanih na YouTube platformi ispod videospota, koji redateljski ovom prilikom potpisuje Adnan Avdić, dok se u ulozi producenta našao Vladan Gavrić.

„Ovo je naš četvrti videospot s aktualnog albuma „20/20“ i prezadovoljni smo kako izgleda. Naši burazeri Nine studio su odradili vrhunski posao i savršeno uboli atmosferu pjesme. „Monopol“ je ujedno i jedan od naših favorita s albuma i na koncertu u Sarajevu se pokazalo da je i publici draga. Smatramo da će ona dugo biti dio našeg koncertnog repertoara. Nadamo se da će se videospot svidjeti gledaocima i da će na sljedećem koncertu, kada sve ovo prođe, reakcija na „Monopol“ biti još bolja. Još jednom hvala Nine ekipi na odličnom spotu i hvala svima koji će pogledati i podržati“, kažu momci.

Novi singl i videospot stižu nam s njihovog aktualnog albuma „20/20”, koji su momci objavili krajem prošle godine. Čitav album je snimljen u Red Bull studiju u Los Angelesu, kombinira osnovne elemente rap-a s modernim zvukom produkcije te donosi 12 pjesama koje slikovito prikazuju njihove doživljaje ovog američkog velegrada i jedne nove kulture.

S albuma su do sada predstavljena tri singla s pratećim videospotovima, i to za pjesme „Mosh Pit”, „Naša Noć” i „Koga Briga” (ft. Katarza), a upravo s pjesmom „Monopol” nastavljaju predstavljati već spomenuti hvaljeni album.