ZEZ Festival prebacio festival na jesen te najavio skorašnji live stream
16. travnja 2020.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

ZEZ Festival prebacio festival na jesen te najavio skorašnji live stream

ZEZ Festival je zbog mjera Stožera civilne zaštite prebačen u novi, jesenski termin, od 14. do 18.10.2020.

Time bi festival trebao započeti upravo na sedmu obljetnicu prvog ZEZ-a – koncerta Colina Stetsona. U slučaju ukidanja financijskih potpora, festival će se vjerojatno morati održati u kraćem, skromnijem izdanju. Kupljene festivalske ulaznice za sada vrijede i za nove datume, ali dnevne ulaznice neće. Povrat novca moći će se ostvariti na mjestu kupnje, jednom kad oni ponovno otvore svoja vrata.

Kao malu nadoknadu, ZEZ će u subotu, 18.4. streamati mutaciju elektroničkog programa koji se na taj dan trebao održati na odgođenom ZEZ FestivaluOd 17h do ponoći izmijenit će se 7 setova, neki uživo iz svoga doma, a neki prethodno snimljeni. Za lagani uvod u sonično putovanje zadužena je Babilonska, organizatorica ZEZ-a, a producenti tonota i Varboska predstavit će svoj eteričan, ali masan zvuk u obliku live setova. Nakon toga slijede avanturistički DJ setovi domaćih snaga N/OBE-a i Korneta, a za finale nesuđeni gosti iz Jugosfere – Warrego Valles iz Ljubljane i SAUD iz Beograda.

Za ulaz u stream popratite ZEZ-ove društvene mreže, gdje će u subotu biti objavljen link preko kojeg će se moći pratiti stream.