Limited edition EP-a Irene Žilić “Small Hours” dostupan i u fizičkom obliku!
30. travnja 2020.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Limited edition EP-a Irene Žilić “Small Hours” dostupan i u fizičkom obliku!

Irena Žilić, jedna od najpoznatijih hrvatskih kantautorica je krajem ožujka, nakon objavljenih singlova “Tremors”, “Defeats” i “EWO” te osvojene nezavisne novinarske nagrade Rock&Off u kategoriji Pop&Off izvođačice godine, publici predstavila i novi EP pod nazivom “Small Hours”.

Od danas je “limited edition” EP izdanje dostupno i u fizičkom obliku u izdanju Mudrog Brka u samo 150 komada! Mudrobrki je odlučio objaviti EP za dišpet koroni jer će uz ove 4 genijalne pjesme na sjajno dizajniranom EP-u, ostajanje doma biti šala.

EP sadrži četiri pjesme na kojima je jedna od najpriznatijih domaćih kantautorica snimala tijekom protekle godine. Produkciju potpisuju britanski producent Kristofer Harris (Belle and Sebastian, Bear’s Den i dr.) i Mark Mrakovčić, s kojim je Irena surađivala na ranijim izdanjima. Dizajn EP-a potpisuju nji3.

EP “Small Hours” govore o svim onim trenucima koji će vas natjerati da ponovno razmislite o svojoj stvarnosti i vrijednostima. Stvari koje će vas probuditi usred noći, držati budnima sa širom otvorenim očima ili vas zagrliti kako biste zaspali osjećajući se sigurno. Neki od najiskrenijih i najčudnijih trenutaka koje možete imati sa sobom. Sretna sam što mogu podijeliti svoje…”, objasnila je Irena.

Prvih 50 fanova koji kupe EP “Small Hours”, na poklon će dobiti i kod za download digitalnog albuma “My Oh My”, hvaljenog projekta Neon Wife u kojem su Irena Žilić i Lucija Potočnik.

Irena Žilić je posljednji album “Haze” objavila u ožujku 2017. godine, za koji je dobila i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji najboljeg alternativnog albuma. Prije dvije godine nastupila je kao support bendu Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji te je album predstavila i tamošnjoj publici, a gostovala je i na njihovom koncertu u Dubrovniku na ljeto prošle godine.

Foto: Sanja Tušek