Upoznajte kantautoricu Eliot Alma (Mimi Šerbedžija) kroz singl “Eliot and I”
12. listopada 2022.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Upoznajte kantautoricu Eliot Alma (Mimi Šerbedžija) kroz singl “Eliot and I”

Mimi Šerbedžija ili umjetnički Eliot Alma, novo ime na kantautorskoj sceni, predstavlja single “Eliot and I” kojim najavljuje prvo EP izdanje, čiji se izlazak očekuje sredinom studenog.

Mimi je kreirala lik, Eliot Almu, kroz koju će predstaviti pjesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osjećajima i životnim iskustvima.

Sve pjesme snimljene su u Eve studiju u Manchesteru, odmah nakon što je Mimi diplomirala na „Paul McCartney’s Institute For Performing Arts“ u Liverpoolu. Band koji je odsvirao sve na albumu čine njezini prijatelji i kolege s fakulteta Daniel Astles, Zack Smith, Bobby Finnegan, Enric Verdaguer i Louie Miles. EP, sastavljen od šest pjesama, producirao je Finn Howells, a svu glazbu i tekstove napisala je Mimi.

Nakon najavnog singla „Eliot And I“, krajem ovog mjeseca dolazi i drugi single, praćen videospotom, i to za pjesmu „Unchained“.

Rođena u Londonu, a odrasla u Los Angelesu, Londonu i Rijeci, Mimi je dijete svakog od tih gradova, sa svakim od njih se poistovjećuje na poseban način, a pjesme piše na engleskom, koji joj je prvi jezik. Od ove jeseni jedan će duži period vremena boraviti u Zagrebu, od kuda će u svijet pustiti Eliot Almu.