Igor Geržina novim singlom šalje snažnu poruku
1. svibnja 2020.
Music Box (9874 Članci)
Podijeli

Igor Geržina novim singlom šalje snažnu poruku

Iako se nalazimo u nimalo zavidnoj situaciji, Igor Geržina iskoristio je ovo vrijeme i izdao novi instrumentalni singl simboličnog naslova “Take the High Road“. S novim uratkom Geržina se vraća na svjetsku smooth jazz scenu.

„Jednostavno nisam mogao sjediti prekriženih ruku i gledati kako je sve stalo. Ova smooth jazz skladba nastala je u vrlo kratkom vremenu. Naslov, ali i sama skladba ulijevaju dozu pozitivnih misli i nadam se da će se publici svidjeti“, poručio je talentirani saksofonist.

Saksofonist Igor Geržina poznat je i po svojim atraktivnim nastupima i koncertima te dugogodišnjim suradnjama s najvećim hrvatskim zvijezdama. Koncertom „Na pola puta“ prije dva mjeseca u prepunom je zagrebačkom kazalištu Komedija proslavio svoj 50. rođendan uz brojne glazbene goste.

Geržina iza sebe ima šest studijskih albuma i višestruki je dobitnik nagrada Porin i Status. Svjetsku smooth jazz scenu osvojio je svojim autorskim instrumentalnim albumima. Njegova se glazba emitira na četiri kontinenta stoga nemamo razloga ne vjerovati da će naša “hrvatska saksofonska senzacija” i s novim instrumentalnim singlom osvojiti svjetski smooth jazz radijski eter!

Foto: Mario Kociper