PREMIJERA: Šibenski bend Bloom predstavlja prvi singl “Ja pripadam” i najavljuje debi album
11. svibnja 2020.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Šibenski bend Bloom predstavlja prvi singl “Ja pripadam” i najavljuje debi album

Šibenska glazbena scena bogatija je za još jedno ime, iako grupa Bloom postoji već dvije godine.

Njihov prvi službeni singl “Ja pripadam” sjajna je kombinacija više glazbenih žanrova, a bazira se na pop zvuku koji se razlikuje od klasičnih pop pjesama na hrvatskoj glazbenoj sceni. Prije svega, razlog tome je zanimljiva kombinacija različitih glazbenih ukusa koje ima svaki od članova, potom iznimno lijepi glavni ženski vokal, ali i produkcija ponajboljeg hrvatskog producenta Ante Prgina-Surke.

“S Croatia Recordsom vrlo brzo i uspješno uspostavili smo suradnju i ova pjesma je najava našeg prvog studijskog albuma. Možemo reći da je Bloom skupina glazbenika vrlo različitih glazbenih senzibiliteta i kroz glazbu ćete čuti kakav produkt izlazi iz takvog spoja”, kaže pjevačica i koautorica pjesme Nataša Cvitan Plazibat.

Video spot je većinom sniman u HNK-u u Šibeniku, a iza kamere bio je Tomislav Dugandžić dok je zajedno s njim Nataša režirala spot. Uz nju, glavni protagonist je i Marko Banić, a oboje su se potrudili da spot dobije i jednu filmsku notu.

O Šibeniku se već naveliko priča kao jednom od najljepših gradova na Jadranu, a o Bloomu će se tek pričati kao jednom od najzanimljivijih predstavnika šibenske glazbene scene. Bloom će biti pravi boom!

Foto: Zrinka Magazin