Jessie Ware u pjesnom novom singlu “Save A Kiss”
16. svibnja 2020.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

Jessie Ware u pjesnom novom singlu “Save A Kiss”

Miljenica hrvatske publike svakim singlom oduševljava osvježavajućim spojem pop i disco glazbe, a to je ponovila i svojom novom pjesmom „Save A Kiss“.

Pjevačica je tako otkrila još jedan dio njenog nadolazećeg albuma „What’s Your Pleasure“, koji će biti objavljen 19. lipnja.

„Singl ‘Save A Kiss’ dobio je novo značenje s obzirom na trenutnu situaciju u kojoj smo se našli, vremena su čudna i mislim da je sad trenutak da otkrijem tu pjesmu publici. Smatram da je vrlo optimistična i prikladna za plesanje, nadam se da će ju slušatelji diljem svijeta također doživjeti na taj način“, otkrila je britanska glazbenica.

Uz „Save A Kiss“, Jessie je publici otkrila singlove poput „Ooh La La“, „Spotlight“ i „Mirage (Don’t Stop)“, kojima je dala naslutiti da će njen novi album „What’s Your Pleasure“ biti impresivan spoj pop, R&B i disco glazbe. Na novom izdanju, koje će biti objavljeno 19. lipnja, naći će se 12 novih pjesama u čijem je kreiranju sudjelovao James Ford (Florence And The Machine, Haim, Arctic Monkeys).

Jessie Ware jedna je od najutjecajnijih britanskih glazbenica današnjice. Osim svojom glazbom, publiku i glazbene kritičare osvaja zahvaljujući izvanrednim nastupima. Uz glazbu,  posvećena je i njenom podcastu Table Manners, u kojem su gostovale brojne poznate ličnosti, među kojima su se našli Ed Sheeran i Sam Smith.

Foto: Promo