Silk Sonic Brune Marsa i Andersona .Paak albumom prvijencem vraća nas u 70-e
13. studenoga 2021.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Silk Sonic Brune Marsa i Andersona .Paak albumom prvijencem vraća nas u 70-e

Album prvijenac Silk Sonica, koji čine Bruno Mars i Anderson .Paak okrunjeni više Grammy nagradama, uspio je ispuniti pa i nadmašiti velika očekivanja.

Duo se zbližio tijekom “24K Magic” svjetske turneje gdje je Anderson .Paak bio gost na europskom dijelu. Samo jedna kasnonoćna svirka bila je dovoljna da se otključa iznimna kemija. Netom prije karantene, Bruno Mars i Anderson .Paak odlučili su realizirati ideju iz 2017. godine te se tako rodio Silk Sonic. Ime bendu je dao Bootsy Collins, poseban gost na albumu, nakon što je čuo pjesme koju su Bruno i Anderson snimili. Zaista, sonična svila je i više nego prikladan naziv za snimke ovog dua.

Prvi singl s albuma “Leave The Door Open” objavljen je petog ožujka, a do sad je prikupio preko 600 milijuna streamova samo na Spotifyju. Pjesma je također vrlo popularna na TikToku, a duo je oduševio mnoge svojim nastupom na dodjeli BET nagrada gdje su proglašeni najboljom grupom. Drugi singl “Skate” pravi je ljetni groovy hit koji instantno diže raspoloženje, a u hrvatskom radijskom eteru se i dalje nalaz među Top 40 najemitiranijih pjesama. Najnoviji singl “Smokin Out The Window” opjevava kraj jedne ljubavi zbog koje je učinjena velika žrtva, pa tako i pušenje kroz prozor na hladnoći.

Popis pjesama:

Silk Sonic Intro
Leave The Door Open
Fly As Me
After Last Night (w/ Thundercat & Bootsy)
Smokin Out The Window
Put On A Smile
777
Skate
Blast Off