Sara Renar vraća se rooftop sessionima te najavljuje novi singl i suradnju
10. lipnja 2020.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

Sara Renar vraća se rooftop sessionima te najavljuje novi singl i suradnju

Simbolično na Dan žena objavila je pjesmu “Šuti i pjevaj” s važnom porukom za sve žene u svijetu,, a nakon brojnih kućnih nastupa tijekom razdoblja koronavirusa Sara Renar vraća se uobičajenom ritmu.

Najavila je nove datume popularnih AirBnB rooftop sessiona koje je započela prošle godine i oduševila publiku, kako domaću, tako i stranu. U posebnoj lounge atmosferi Sara izvodi autorske radove u DIY formi, a svi zainteresirani mogu se prijaviti za petak, 26.6. i subotu, 27.6. kada će od 20 sati na krovu svoje zgrade održati koncerte. Prijave se obavljaju isključivo putem AirBnB-ja, a broj mjesta ograničen je na 10. U slučaju kiše rooftop session preselit će se nekoliko katova niže u Sarin stan uz sve higijenske standarde sukladno epidemiološkoj situaciji u Hrvatskoj.

Povratak koncertima najbolja je najava drugog singla Sare Renar koji će uskoro biti objavljen i naći će se na njezinom novom studijskom albumu. Na pjesmi je ostvarila suradnju s jednim od najboljih novih alternativih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni. Uskoro će biti poznato i više informacija, a do tada podsjećamo na njezin aktualni hit “Šuti i pjevaj”.