Mostarski Michael Bublé, Josip Palameta, spreman za novi rendezvous
23. lipnja 2020.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Mostarski Michael Bublé, Josip Palameta, spreman za novi rendezvous

Netom završena treća sezona HRT-ova showa “The Voice” obilovala je talentima, a jedan od rijetkih kojem su se sva četiri mentora okrenula je 23-godišnji Josip Palameta.

Ovaj mladi mostarski Michael Buble, kako su ga u startu okarakterizirali mentori, svoj put započeo je u teamu Massimo, a nakon dvoboja preoteo ga je team Gobac, da bi naposljetku završio “kod Antonije”.
Ovoga puta radi se simpatičnom naslovu Palametina prvog singla “Rendezvous” (Kod Antonije) za koji glazbu, tekst i aranžman potpisuje dobro poznati autor Predrag Martinjak – Peggy. Suradnja započeta na Voiceu gdje je Peggy bio dio producentskog tima, rezultirala je poletnim i duhovitim singlom mladog pjevača.

Pripadajući spot snimljen je u Splitu u popularnom pubu “Fabrique” koji je tako postao kulisa za romantičnu priču između Josipa Palamete i mlade splitske glumice Nike Petrović, a svakako treba spomenuti kako se u tekstu pjesme i cameo ulozi u spotu pojavljuje čak i Neno Belan.

Ovu šarmantnu video priču izrežirao je redatelj Milan Latković, te tako zaokružio priču oko prvog singla Josipa Palamete koji s ovim izdanjem Menarta i BonTon Musica započinje svoje glazbeno putovanje.
Ako je suditi po prvom singlu bit će to duhovit, razigran i plesni početak.