Novi singl Marka Tolje “O tebi ovisan” dobio video spot
30. lipnja 2020.
Music Box (8811 Članci)
Podijeli

Novi singl Marka Tolje “O tebi ovisan” dobio video spot

Ljeto je krenulo, a s ljetom i puno razloga za ples. Jedan od sigurno dobrih razloga mogla bi biti i lepršava pjesma “O tebi ovisan” u izvedbi Marka Tolje, za koju je sam napisao glazbu i tekst.

S idejom da dočaraju upravo taj vedri, ljetni i plesni senzibilitet pjesme, Marko se sa svojom već uigranom ekipom, Artemom Duskhinom i Mateom Jurčićem iz Lumiere produkcije, uputio u Rijeku i Opatiju gdje je snimao spot. Na nedavno vrlo posebnoj i neuobičajenoj dodjeli glazbene nagrade “Porin”, Marko je u svoju malu kolekciju dodao još dvije nove statue, Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu  i  Porin za najbolju vokalnu suradnju s Mijom Dimšić na još uvijek aktualnoj pjesmi „Sva blaga ovog svijeta“.

Marko o novoj pjesmi kaže: „Bio bih jako sretan kada bih i s ovom pjesmom, ‘O tebi ovisan’, pronašao svoj put do publike, barem dijelom kao što smo Mia i ja to uspjeli sa ‘Sva blaga ovog svijeta’. Ovo je najpozitivnija pjesma koju sam ikad napisao, volio bih da bude poziv na ples i pozitivu u ovim toplim mjesecima koji su pred nama i koji su nam jako potrebni. Sretan sam i da je mogu prvi put izvesti upravo na Splitskom Festivalu za koji me vežu samo predivne uspomene.“