“Još jedan krug” Mayalesa i Ivane Starčević dobio i video spot!
3. srpnja 2020.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

“Još jedan krug” Mayalesa i Ivane Starčević dobio i video spot!

Nakon što je munjevito osvojio radijski eter i slušatelje, novi hit singl “Još jedan krug” Mayalesa i Ivane Starčević dobio je i video spot.

Spot je sniman u ovim neobičnim pandemijskim uvjetima, za režiju je zaslužan Mario Delić, a za montažu Tomislav Josipović/Chroma studio. Više detalja otkrio je frontmen benda – Petar Beluhan:

„Ima već neko vrijeme kako naginjemo trendu koji zaobilazi raskošne video vizualizacije singlova, a posebno otkako nas je zarobila ova pandemija jasno je da je klasični video spot – luksuz. Ali taj nepobjedivi duh koji se valjda zadnji predaje, on nam je doveo prijatelje koji su nas nekoliko dana snimali u studiju te potom montirali lijep video za ‘Još jedan krug’ – naš aktualni singl i najavu onoga što posljednjih godinu i pol kuhamo kod Jure i Pavla, Mayalesov novi album. Veliko hvala Mariu Deliću i Tomislavu Josipoviću“ 

Pjesma “Još jedan krug” doima se kao miks dva velika uspjeha benda, pjesme Virtual Baby i Roadie. Pop rock na speedu, kako nam kažu sami Mayalesi, uz neizostavan nostalgični rukopis i autentične melodije, i sve skupa podloženo plesnim disco ritmom. Svojevrsno Beluhanovo oproštajno pismo ‘pregaženo’ divljim Mirčetinim gitarama, sanjivi refren otpjevan od neponovljive dugogodišnje prijateljice i suradnice benda Ivane Starčević, sve je to još jedan poziv da poslušate novu pjesmu “Još jedan krug”.

Mayales nastavlja suradnju s producentskim parom Pavle Miholjević i Jura Ferina, koji su posljednje tri godine i članovi benda predvođenog glavnim autorskim parom Petrom Beluhanom te Vladom Mirčetom, odnosno još jednim autorom i gitaristom Lukom Gečekom, bubnjarem Edijem Grubišićem Ciplom, basistom Ronijem Nikolićem i pjevačicom Nikolinom Kovačević.