Nakon dovogodišnje borbe s opakom bolesti umrla američka glumica Kelly Preston
13. srpnja 2020.
Music Box (8832 Članci)
Podijeli

Nakon dovogodišnje borbe s opakom bolesti umrla američka glumica Kelly Preston

Javnost nije bila upoznata da se Kelly Preston, 57-godišnja glumica i supruga glumca Johna Travolte, borila s rakom dojke. Nažalost, bolest je bila jača i glumica je preminula, a što je objavio Travolta na svojem Instagramu.

“U jutro 12. srpnja, Kelly Preston, divna supruga i majka, umrla je nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke”, rekao je predstavnik obitelji magazinu People. Kako bi izbjegla oči javnosti i medija, Kelly je bila jedno vrijeme na liječenju, no nažalost bolest je bila jača.

“Vrlo teška srca moram vas obavijestiti da je moja prelijepa supruga Kelly izgubila borbu s rakom”, objavio je John Travolta na društvenim mrežama i dodao kako će njegova obitelj i on biti zauvijek zahvalni liječnicima i medicinskim sestrama u MD Anderson centru za rak, svim medicinskim centrima koji su pomogli, kao i njezinim brojnim prijatlejima i onima koji su bili cijelo vrijeme uz nju. “Kellyna ljubav i život uvijek će bit izapamćeni”, istaknuo je emotivan John.

Kelly je glumila u više od 60 filmova i televizijskih produkcija, a najviše se pamti po ulogama u filmovima “Mischief” (1985), “Twins” (1988) i “Jerry Maguire” (1996). S Johnom Travoltom surađivala je na sci-fi filmu “Battlefield Earth” (2000) i biografskom filmu “Gotti” (2018), a glumila je i u filmovima “The Cat in the Hat” (2003), “What a Girl Wants” (2003), “Broken Bridges” (2006) i “Old Dogs” (2009). Mnogi su je smatrali jednom od najljepših glumica u Hollywooodu.

Foto: Movie Screenshot