VIDEO: Novi projekt The Rozh odaslao zadnji goodbye, farewell, adieu i doviđenja
16. srpnja 2020.
Music Box (8958 Članci)
Podijeli

VIDEO: Novi projekt The Rozh odaslao zadnji goodbye, farewell, adieu i doviđenja

Nakon što su se predstavili publici s prvim singlom ‘Coming down’, novi riječki bend The Rozh, kojeg čine Ivona Maričić Kukuljan i Anthony Kukuljan, bračni i glazbeni par, snimio je spot za novi singl ”My Love” pod redateljskom palicom Kristine Barišić.

Novim singlom ”My love”, The Rozh i dalje nastavlja suradnju s producentom Sandijem Bratonjom (Urban & 4) koja se itekako pokazala uspješnom i u zadnjem objavljenom singlu ‘Coming Down’ –maštovitoj obradi istoimenog singla iz 2012. godine koji je pod imenom ‘The Rozh’ dobio sasvim novu dimenziju.

Novi singl melankoničnog i pomalo sjetnog ugođaja dobio je kompletnu priču zahvaljujući redateljici Kristini Barišić koja je radnju videospota smjestila na obali mora u centru Rijeke.

„Sjetna i nježna pjesma ”My Love” tražila je video koji će dočarati melankolični i mistični ugođaj priče o rastanku. Kristina je odabrala zanimljivu lokaciju, uz more, u centru grada.“– izjavila je Ivona Maričić Kukuljan.

Evo što nam govori Kristina Barišić o snimanju videospota: „Kad sam čula pjesmu, odmah sam imala vizual u glavi. Prvi impuls bazirao se na emociji zadnjeg oproštaja s osobom. Atmosfera i snoviti kadrovi bili su ključni za onaj zadnji goodbye, farewell, adieu, doviđenja koji se razumije na svakom jeziku.“

Glazbu i tekst potpisuje Anthony Kukuljan, a u produkciji i aranžmanu mu se pridružuje Sandi Bratonja koji je zaslužan za mix i master pjesme. Spot je snimio Damir Jevtić, a za režiju i montažu je zaslužna redateljica Kristina Barišić.

Foto: Kristina Barišić