Američka kantautorica Angel Olsen najavila novi album pjesmom “Whole New Mess”
28. srpnja 2020.
Nikola Knežević (2606 Članci)
Podijeli

Američka kantautorica Angel Olsen najavila novi album pjesmom “Whole New Mess”

U kolovozu ove godine trebala je nastupiti u Tvornici kulture, ali je zbog koronavirusa koncert otkazan i trenutno se dogovara novi termin za 2021. godinu.

Angel Olsen, sjajna američka kantautorica, sada je najavila novi studijski album koji je trebala promovirati upravo u Zagrebu. Album će se zvati “Whole New Mess” i to je prvi album koji je snimila bez članova benda od 2012. godine i “Half Way Home”. Izlazi 28. kolovoza, a najavljuje ga naslovna pjesma albuma.

Album je snimljen u listopadu 2018. godine u The Unknownu, crkvi koja je pretvorena u studio, a koji vode Phil Elverum i Nicholas Wilbur i Anacortesu u državi Washington. Na njemu će se naći i intimnije verzije pjesama koje su bile na prošlogodišnjem albumu “All Mirrors”.

“Prošla sam kroz završetak veze, ali bilo je još puno veće nego samo veza – izgubila sam i prijateljstvo. Kad izađete iz veze morate se zapitati tko ste bili i gdje ste sve bili u toj vezi. Htjela sam snimati kad sam još prolazila kroz te osjećaje. To su osobni pokušaji, zatvoreni u trenu”, rekla je emotivna Angel.

Popis pjesama:

01 Whole New Mess
02 Too Easy (Bigger Than Us)
03 (New Love) Cassette
04 (We Are All Mirrors)
05 (Summer Song)
06 Waving, Smiling
07 Tonight (Without You)
08 Lark Song
09 Impasse (Workin’ for the Name)
10 Chance (Forever Love)
11 What It Is (What It Is)