New Order najavili box set s remasteriranim albumom “Power Corruption & Lies”
5. kolovoza 2020.
Music Box (8394 Članci)
Podijeli

New Order najavili box set s remasteriranim albumom “Power Corruption & Lies”

New Order objavit će specijalno izdanje box seta na kojem će se nalaziti remasterirani drugi studijski album “Power Corruption & Lies”, ali i još pokojim sadržajem.

Album je originalno objavljen 1983. godine s hit pjesmama “Blue Monday”, “Age of Consent” i “Your Silent Face” i riječ je o njihovom najboljem albumu. 5. kolovoza stiže box set s remasteriranim izdanjem albuma i to u obliku LP-ja, 2 CD-a, 2 DVD-a i knjižice.

Jedan CD sadržavat će do sada nikad objavljene sessnione iz njihovog prostora za probe u Manchesteru, kao i njihov session snimljen 1982. godine na BBC-ju kod Johna Peela. Na DVD-u će se nalaziti live snimke, rijetki TV nastupi i dokumentarni film “Play at Home” iz 1984. godine. Samo za ovu prigodu dugogodišnji suradnik benda, Peter Saville, dizajnirao je knjižicu s tvrdim koricama na 48 stranica uz popratne rijetke fotografije i originalan tekst.

U sklopu ovok novog izdanja obožavateljima će biti ponuđene i 4 singl ploče, “Blue Monday”, “Confusion”, “Thieves Like Us” i “Murder”.

Foto: Nick Wilson