Glazbena kuća open air festivalom slavi 5 godina postojanja
8. kolovoza 2020.
Music Box (11101 Članci)
Podijeli

Glazbena kuća open air festivalom slavi 5 godina postojanja

Usprkos pandemiji koronavirusa, naravno uz poštivanje svih mjera po preporuci Stožera civilne zaštite, Glazbena kuća održat će svoj Open Air festival povodom 5. godišnjice postojanja.

Osim glazbenog i kazališnog programa organizatori su pripremili pregršt tekućih i gurmanskih iznenađenja koji će osigurati ugodnu tjelesnu radnu temperaturu za kvalitetnu zabavu i druženje.

1. dana, u petak 11. rujna, nastupit će metal bendovi Overpower, Flesh, Keops i Inciter (Metallica tribute), a 2. dana, u subotu 12. rujna, dolaze kućni teatar Škripzikl i Sucket Train Blues (Guns N’ Roses tribute) dok će na after partyju poznate rock i metal hitove na vinilima vrtjeti NOIR.

Festival će biti ograničen na 200 ljudi po danu radi poštivanja mjera socijalne distance, a ulaznice se već nalaze u pretprodaji te će simbolična cijena pomoći da se organizatori nose sa svim troškovima.

Cijene ulaznica:

1. dan – 20 kn pretprodaja / 30 kn na dan
2. dan – 20 kn pretprodaja / 30 kn na dan
Oba dana 30 kn pretprodaja / 40 kn na dan

Pretprodaja ulaznica moguća je isključivo putem internet trgovine Glazbene kuće.

Za sve one koji ne uspiju osigurati svoje mjesto ili iz opravdanog razloga ne mogu prisustvovati godišnjici Glazbene kuće, organizatori će osigurati live stream oba dana festivala koji će biti dostupan na njihovoj Facebook stranici i YouTube kanalu!

Foto: Martina Šestić