Linkin Park tajnim projektom slave 20 godina albuma “Hybrid Theory”
9. kolovoza 2020.
Music Box (8183 Članci)
Podijeli

Linkin Park tajnim projektom slave 20 godina albuma “Hybrid Theory”

Mike Shinoda iz grupe Linkin Park nedavno je rekao kako planiraju proslaviti 20 godina albuma “Hybrid Theory”, a redizajnom web stranice moglo bi se naslutiti kako je riječ o tajnom projektom koji još neće biti otkriven.

Ako posjetite njihovu web stranicu primijetit ćete retro izgled kojim se vraćamo u neka stara vremena benda Linkin Park, a tu je i njihov mail client u kojem se može vidjeti nekoliko prepiski između članova benda.

“Hej, ljudi, počeo sam kopati po staroj opremi kako bi vidio što mogu iskoristiti za tajni projekt o kojem smo pričali. Nadam se da ću pronaći neke dobre stvari tamo. Još radim na tome da staro računalo benda uspostavim. Kopiram e-mail na računalo pa tko god je tamo moći će pratiti sve novosti. Uskoro više”, piše Mike Shinoda, dok bubnjar Rob Bourdon kaže: “Odlično. Moja mama ima neke kutiju s raznim stvarima, također. Uskoro ću krenuti sve sortirati.” Treći e-mail je onaj basista Davea “Phoenixa” Farrella kako leži u vrućoj kupki s gumenom patkom i porukom “Squeak Squeak”.

Ovi e-mailovi daju naslutiti da je riječ o nekakvom limitiranom box setu i reizdanju ovog hit albuma, kao možda i nekim još neobjavljenim demo snimkama. Album “Hybrid Theory” objavljen je 24. listopada 2000. godine i dosegao je drugo mjesto Billboarda te je dobio 11 platinastih naklada. Donio je velike hitove “Crawling”, koji je dobio i Grammyja, zatim “One Step Closer”, “In the End” i “Papercut”.

Izvor: Loudwire