Švedski progresivni metalci potpisali za Napalm Records i najavili novu glazbu
27. kolovoza 2021.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Švedski progresivni metalci potpisali za Napalm Records i najavili novu glazbu

Napalm Records s ponosom je objavio vijest kako su potpisali ugovor sa švedskim progresivnim metalcima Evergreyom.

Nenadmašna sila predvođena pjevačem i gitaristom Tomom S. Englundom upravo je potpisala svjetski ugovor s vodećom rock i metal etiketom. Evergrey su uistinu najbolji izvozni proizvod u Göteborgu, vladaju scenom više od 25 godina i do sada su objavili dvanaest albuma počevši od blistavog debija “The Dark Discovery” 1998. godine. Njihova posljednja vrhunska ploča, kritički hvaljeni album “Escape of the Phoenix” predstavljen je početkom 2021. godine, dokazujući neponovljivu sposobnost skladnog tkanja mračne lirike s različitim nijansama heavy metala i glazbenih utjecaja. Tijekom vremena, “Evergrey” je izvanredno uspio izgraditi vlastiti, snažan, ali emotivan zvuk koji dopire do slušatelja duboko u njihovu srž i stvara izniman doživljaj sa svakom notom.

Evergrey su uz potpisivanje ugovora istaknuli da trenutno rade na novoj glazbi, a više će informacija biti poznato uskoro.

“Vrlo smo uzbuđeni što možemo objaviti da je Evergrey potpisao s Napalm Recordsom! S obzirom na uspjeh naših posljednjih albuma, sigurni smo da Napalm ima moć koja će nas dovesti do sljedeće razine. Uskoro imamo mnogo uzbudljivih vijesti za vas pa nas pratite!”, rekli su iz benda.

Foto: Patric Ullaeus